Bedrijfsuitje Hoek van Holland

strand restaurant hoek van holland

Bedrijfsuitje Hoek van Holland

Bedrijfsuitje of leuk personeelsfeest in Hoek van Holland? Als u een bedrijfsuitje wilt organiseren voor uw collega’s, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maak uw wensen voor uw bedrijfsuitje kenbaar, en wij presenteren u vele bedrijfsuitje mogelijkheden waaruit u kunt kiezen.

bedrijfsuitje-hoek-van-holland

Bedrijfsuitje events

Bedrijfsuitje op het strand van Hoek van Holland is genieten! Wij hebben een ruim aanbod strandactiviteiten en diverse event organisaties zijn bij ons aangesloten.

 

Maak uw wensen kenbaar, en wij zetten een onvergetelijk beach event neer. Onze strand bedrijfsuitjes zijn origineel, verbindend en uiteenlopend. We kijken graag met u naar alle mogelijkheden.

bedrijfsuitje-hoek-van-holland

Bedrijfsuitje, strand activiteit, beachparty?

Bedrijfsuitje, strand activiteit, beachparty in Hoek van Holland? Of u nu met een klein team bent of een groep van 300 mensen: Wij organiseren uw strand bedrijfsuitje altijd op maat. Zo is uw bedrijfsuitje altijd persoonlijk en kunnen we eenvoudig aanvullen met diversen extra’s. Een Indisch buffet tussen de activiteiten door? Een uitgebreide BBQ aan zee? Gezellig samen dineren op het strand? Of is het een bijzondere gelegenheid en is het tijd voor een fenomenaal bedrijfsuitje in de vorm van een festival op het strand? Het is allemaal mogelijk! Wij organiseren graag uw strand event op maat!

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

leuk-bedrijfsuitje-hoek-van-holland
strandtent hoek van holland

Stel je bedrijfsuitje samen

direct een prijs

strandtent hoek van holland

Contact

Heb je vragen of bijzondere wensen, neem dan contact met ons op. Het zal je verbazen wat er allemaal mogelijk is. Bel ons of stuur een email naar info@beachclubcasaverde.nl

OPENINGSTIJDEN

Kijk voor de actuele openingstijden op onze homepage

 

 

 

 

Link partners:
workshops
bedrijfsuitjes

RESERVERINGEN

0174-820417 of stuur een e-mail naar info@beachclubcasaverde.nl

Beachclub Casa Verde is te vinden aan het schitterende strand van Hoek van Holland.

Zeekant 41, 3151 HW Hoek van Holland

GRATIS PARKEREN!

en goed bereikbaar met OV.