Uitvaart aan het strand

strand restaurant hoek van holland

Op een mooie en respectvolle manier afscheid nemen

Wij staan voor persoonlijke omgang met de familie. Wij nemen de tijd die nodig is om uw wensen te bespreken en we begeleiden u de gehele uitvaart.

Onze missie is om uw dierbare een mooi en waardig afscheid te geven. Daarbij staat u als familie centraal. We zorgen ervoor dat u met warmte, liefde en herkenbaarheid terugkijkt op een mooie uitvaart, ondanks het verdriet.

Het einde van een leven is vaak moeilijk te bevatten. Hoe plotseling of hoe geleidelijk dit ook gaat, het is altijd een periode waarin veel beslissingen gemaakt moeten worden. Een uitvaart is natuurlijk een persoonlijke en bijzondere aangelegenheid. Wij helpen u graag in dit proces om er voor te zorgen dat u op een mooie en respectvol manier afscheid kunt nemen.

Condoleance

Het restaurant kan als geheel of gedeeltelijk afgesloten worden zodat u met uw gezelschap het leven op uw eigen manier kunt vieren. Dit kan bijvoorbeeld bij ons binnen in de serre met warme haardvuurtjes in de winter, met het dak open of op het terras in de zomer, of met de voeten in het zand om op het strand nogmaals afscheid te nemen.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een dag beleven die u nog lang bij zal staan

Bij ons kunt u afscheid nemen op de manier die u wilt, op een rustige locatie aan zee met de gewenste sfeer, aankleding en muziek, tot in de puntjes verzorgd door ons betrokken team. Zo kunt u in alle rust een dag beleven die u nog lang bij zal staan.

Desley Boxtart

Ik ben Desley Boxtart en werkzaam als uitvaartverzorger. Vanaf september 2017 ben ik dit prachtige beroep gaan uitvoeren. Mijn talenten liggen voornamelijk op het gebied van plannen en organiseren en dat is precies wat er nodig is om een prachtige en persoonlijke uitvaart te verzorgen. Hiermee bedoelen wij dat welke uitvaart dan ook, klein en ingetogen of groots en uitbundig, persoonlijke aandacht verdient. Ik ben dankbaar dit beroep te mogen uitoefenen.

strandtent hoek van holland

Contact

Heb je vragen of bijzondere wensen, neem dan contact met ons op. Het zal je verbazen wat er allemaal mogelijk is. Bel ons of stuur een email naar info@beachclubcasaverde.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m Donderdag: 10.00 – 22.00
Vrijdag t/m Zondag: 10.00 – 24.00

UITVAARTVERZORGING

Voor meer informatie of vragen over een uitvaart aan het strand bel 085 13 07 488 of kijk op www.bydesley.nl

Voor reserveringen voor lunch of diner aan het strand bel 0174 82 0417 of stuur een e-mail naar info@beachclubcasaverde.nl

Casa Verde is te vinden aan het strand van Hoek van Holland.

Zeekant 41, 3151 HW Hoek van Holland

GRATIS PARKEREN!

en goed bereikbaar met OV.